Ως σοκ χαρακτήρισε ο Κρίστιαν Έρικσεν την αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε από την τεχνική ηγεσία της Ίντερ.

Ο Δανός μέσος, παρότι δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει απόλυτα την εμπιστοσύνη του έμπειρου τεχνικού, τόνισε σε δηλώσεις του ότι διατηρούσε καλή σχέση μαζί του και εμφανίστηκε αιφνιδιασμένος από την απόφασή του να φύγει από τους “νερατζούρι”, αφότου τους οδήγησε στον πρώτο τίτλο τους μετά από έντεκα χρόνια.

«Ήταν μία μεγάλη έκπληξη, γιατί ήρθε ξαφνικά και μάλιστα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ξέραμε ότι ο προπονητής θα μιλούσε με το σύλλογο, το ίδιο έγινε και στο τέλος της περσινής σεζόν, αλλά ειλικρινά αυτό που έγινε ήταν σοκ.

Είχαμε την αίσθηση ότι ήθελε να φύγει. Με τον Αντόνιο ήμασταν καλοί φίλοι, απλώς έβλεπε το ποδόσφαιρο με διαφορετικό τρόπο απ’ ότι εγώ” δήλωσε ο Έρικσεν, ο οποίος εμφανίστηκε αβέβαιος για το μέλλον του στην Ιντερ, τονίζοντας ότι αυτό θα εξαρτηθεί «από το νέο προπονητή και τη στρατηγική του συλλόγου».

Έσπευσε παράλληλα να προσθέσει ότι “προφανώς θα προτιμούσα να παίζω πιο προωθημένος και όχι μπροστά από την άμυνα”, στέλνοντας ένα έμμεσο μήνυμα στον διάδοχο του Κόντε.

Source