Η βεντέτα που άνοιξε ανησυχεί τις αρχές και γι’ αυτό έγινε έφοδος σε δύο συνδέσμους οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκούς δίχως να προκύψουν ευρήματα.

Χούλιγκαν της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού έχουν… ανοίξει βεντέτα και το γεγονός φαίνεται να ανησυχεί έντονα την αστυνομία. Η αρχή είχε γίνει στην Ευελπίδων όταν οπαδοί της Ένωσης επιτέθηκαν σε δύο φίλους του «τριφυλλιού» που ήταν σε μοτοσικλέτα. Λίγες μέρες αργότερα, 20χρονος υποστηρικτής της ΑΕΚ δέχτηκε επίθεση στη λεωφόρο Βεϊκου στο Γαλάτσι.

Η τρίτη πράξη οπαδικής βίας, ήταν η επίθεση οπαδών της ΑΕΚ σε σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟ στα Πατήσια. Μια βεντέτα που φαίνεται να έχει ανοίξει και σαφώς ανησυχεί τις αρχές. Σε αυτό το πλαίσιο, υπήρξε έφοδος της αστυνομίας σε δύο συνδέσμους οπαδών. Έναν της ΑΕΚ κι έναν του Παναθηναϊκού.

Παρουσία εισαγγελέα, υπήρξε έφοδος στο σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού στο Γαλάτσι και σε αυτόν των οπαδών της ΑΕΚ στην Κυψέλη. Σε καμία απ’ τις δύο εφόδους, δεν εντοπίστηκαν παράνομα ευρήματα τα οποία με οποιοδήποτε τρόπο να συνδέονται με τις συμπλοκές των οπαδών.

Source