Στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής, η Βέροια καλείται να αγωνιστεί την Κυριακή μακριά από το γήπεδό της και συγκεκριμένα στην Ηγουμενίτσα με τον τοπικό Θεσπρωτό.

Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για τους Ημαθιώτες, με μία καλή ομάδα, που η θέση της στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα την αδικεί και θα παλέψει με «νύχια και με δόντια» για το τρίποντο, στην προσπάθειά της για την σωτηρία.

Σε αυτόν τον αγώνα, ο οποίος θα αρχίσει στις 17:00, ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν θα έχει στην διάθεσή του το τιμωρημένο με μία αγωνιστική, λόγω της κόκκινης κάρτας στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό Σταύρο Πεταυράκη. Το ευχάριστο όμως είναι ότι ο Στέλιος Μαραγκός έχει αποθεραπευτεί, μετά τα 20 ράμματα στο πόδι, από τον τραυματισμό του στην Αριδαία και θα είναι στην αποστολή για την Ηγουμενίτσα.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Παύλος Δερμιτζάκης: Αποστολόπουλος, Ντι Τζιοβάνι, Βελλίδης, Βεργώνης, Καραγιάννης, Λουκίνας, Μούργος, Μουχάλης, Μπλέτσας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Παπαχρήστος, Πασάς, Στάμου, Πόζογλου, Σιμόνι, Σκόνδρας, Περτσιούνης, Βοσνιάδης, Μαραγκός.

Πηγή: Kerkidasport.gr

Source