Ο Ρόναλντ Κούμαν πήγε σε συνέντευξη Τύπου διαβάζοντας προσωπική ανακοίνωση και έφυγε χωρίς να δεχτεί ερωτήσεις-Δεν ήξερε τίποτα η διοίκηση!

Η Μπαρτσελόνα μοιάζει με… καζάνι που βράζει και δεδομένα διανύει την πιο δύσκολη περίοδό της, τουλάχιστον τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Οι Καταλανοί δεν έχουν την δυναμική του πρόσφατου παρελθόντος και η γκρίνια γύρω απ’ την ομάδα έχει αυξηθεί! Ο Ρόναλντ Κούμαν φέρεται να είναι κοντά στην έξοδο. Ο Ολλανδός με τις κινήσεις του, μάλλον θέλει να κάνει πιο γρήγορη τη διαδρομή του προς τα εκεί.

Πριν το ματς με την Κάντιθ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Κούμαν εξέπληξε τους πάντες. Πήγε, δεν θέλησε να δεχτεί καμία ερώτηση, έβαλε τα γυαλιά του και διάβασε μια ανακοίνωση που είχε ετοιμάσει ο ίδιος. Για την οποία φέρεται να ενημέρωσε τους αρχηγούς, αλλά όχι τη διοίκηση!

Ο Τύπος στην Ισπανία πλέον είναι ανοιχτά απέναντί του, μιλώντας για καταστάσεις που δεν αρμόζουν στην Μπαρτσελόνα. Ο ίδιος ο Λαπόρτα όπως αναφέρει το περιβάλλον του, ξαφνιάστηκε, αλλά δε θα προβεί σε κάποια δημόσια τοποθέτηση για να μη ρίξει… λάδι στη φωτιά.

Στην ανακοίνωσή του, ο Κούμαν είπε πως θα ολοκληρώσει τη σεζόν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Μίλησε για ανοικοδόμηση της ομάδας και για οικονομικά προβλήματα που κάνουν δύσκολη την επιτυχία στο Champions League.

Η ανακοίνωση του Ολλανδού ανέφερε:

«Το κλαμπ βρίσκεται σε διαδικασία αναδόμησης. Αυτό χρειάζεται χρόνο. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που έχουμε σήμερα μπορούν να γίνουν αστέρες στο άμεσο μέλλον. Όπως συνέβη με τους Τσάβι και Ινιέστα.

Χρειάζεται υπομονή. Στο Champions League δεν μπορείς να περιμένεις θαύματα… Όλη αυτή η διαδικασία χρειάζεται στήριξη στην πράξη κι όχι μόνο στα λόγια. Αναγνωρίζω ότι ο Τύπος αποδέχεται και βλέπει αυτή τη διαδικασία, που δεν γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Ποντάρουμε στην στήριξή όλων σας αυτή την περίοδο».

Source