Παναθηναϊκός: Το γυναικείο τμήμα του «τριφυλλιού» πραγματοποίησε την πρώτη συγκέντρωση.

Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου πραγματοποίησε την «πρώτη» του συγκέντρωση στην Ηλιούπολη.

Οι «πράσινες» βγήκαν και πάλι στο χορτάρι μετά τις αρχές της δεκαετίας του ΄80 και είναι έτοιμες να κρατήσουν ψηλά την πράσινη σημαία.

Στην πρώτη συνάντηση ήταν παρούσες όλες οι αθλήτριες που έχουν ανακοινωθεί ως τώρα και πρόκειται για τις εξής: Φαίδρα Λόγου (επιθετικό χαφ), Ματίνα Νταρζάνου (χαφ), Χαρά Δημητρίου (χαφ), Βασιλική Λαζανά (χαφ) , Μαρία Χριστοφορίδη (επιθετικός) , Στέλλα Ντζάνη (επιθετικός), Βούλα Μανέτα (αμυντίκος), Κατερίνα Αναστασίου (αμυντικός).

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις νέων αθλητριών.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Χαραλαμπίδης και ο γυμναστής Χρυσόστομος Καρδούλας καταστρώνουν τα σχέδια τους για την προετοιμασία του «τριφυλλιού» και είναι πανέτοιμοι για τη νέα σεζόν.

Ο Χαραλαμπίδης παράλληλα ανέφρερε:

«Αρχικά θέλω να πω ότι είναι μεγάλη πρόκληση για μένα που αναλαμβάνω το χτίσιμο της ομάδας που αρχίζει από το μηδέν. Πόσω μάλλον όταν αυτή η ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός.

Η διοίκηση του Συλλόγου έφτιαξε πολύ γρήγορα ένα πολύ ισχυρό σύνολο το οποίο είναι σίγουρο ότι θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία που θα αγωνιστεί.

Ο πρωταθλητισμός θα είναι πάντα ο στόχος μας, όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό αλλά παράλληλα θέλουμε να στήσουμε την ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και τα επόμενα χρόνια».

Δείτε στη photo gallery εικόνες από την πρώτη συγκέντρωση

Source