Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για την πρόκληση του Παναθηναϊκού, αλλά και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα παίκτη, κατά την επίσημη παρουσίαση του νέου Πρωταθλήματος της Basket League. 

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Χαρά μου που βρίσκομαι ξανά ανάμεσά σας μετά από 4 χρόνια. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πάντα ιδιαίτερο, πάντα ενδιαφέρον. Η πρόκληση του Παναθηναϊκού πολύ μεγάλη. Δεν ήθελε πολλή σκέψη. Γυρνάω στην πατρίδα με μεγάλο κίνητρο, υπηρετώντας μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία και φυσικά πολλές απαιτήσεις και ευθύνες».

Για το μπάσκετ που θα παίξει η ομάδα του: «Είναι πολύ πρόωρο να πούμε κάτι και να προσδιορίσουμε κάτι. Φυσικά, έχουμε πλάνο και φιλοσοφία. Θέλουμε σιγά – σιγά μέσα από τη δουλειά να χτίσουμε τις συνεργασίες μας. Αναμφίβολα, ξεκινώντας από την άμυνα έχεις μια πιο καλή βάση σε πρώτο στάδιο για να κερδίσεις λίγο χρόνο και σιγά – σιγά να χτίσεις και την επίθεσή σου. Είναι μια διαδικασία που θα πάρει χρόνο. Χρειάζεται δουλειά από όλους όσους συμμετέχουν».

Για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα παίκτη: «Το ρόστερ είναι αυτό που είναι. Έχουμε τις ιδιαιτερότητές μας, είχαμε τραυματισμούς να διαχειριστούμε. Το τι θα γίνει στο μέλλον εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό και από τη διαθεσιμότητα της αγοράς και από τις οικονομικές μας δυνατότητες και βλέποντας στην πορεία των πρώτων παιχνιδιών τις ανάγκες που μπορεί να παρουσιαστούν. Συλλογικά θα κρίνουμε και θα αποφασίσουμε αν χρειάζεται κάτι ή όχι».»

Source