Για το παιχνίδι με τον Ιάλυσο και τη συνέχεια της σεζόν για τη Νίκη Βόλου μίλησε ο Αντόνιο Ροχάνο.

Αντίδραση θα βγάλει η Νίκη Βόλου στα επόμενα παιχνίδια της Football League, αρχής γενομένης από το μαρς με τον Ιάλυσο εκτός έδρας, όπως τόνισε ο Αντόνιο Ροχάνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη, αλλά όχι μη αναστρέψιμη κατάσταση. Έχουμε την υποχρέωση να οδηγήσουμε την ομάδα στην παραπάνω κατηγορία και κανένας δεν μπορεί να μας εμποδίσει, παρά μόνο οι ίδιοι μας οι εαυτοί. Υπάρχουν ακόμα οκτώ παιχνίδια μπροστά μας, οκτώ “τελικοί”, αύριο οφείλουμε να αρχίσουμε να “πολεμάμε” για κάθε αποτέλεσμα. Έχουμε προσπαθήσει πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά φάνηκε πως δεν ήταν αρκετό.

Πρέπει, όλοι μας, από τους παίκτες ενδεκάδας μέχρι τους παίκτες του πάγκου, να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Προσωπικά, νιώθω ότι μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα στην ομάδα, δεν είμαι ικανοποιημένος με αυτά που έχω κάνει, μέχρι στιγμής, αισθάνομαι την ανάγκη να προσφέρω ακόμα παραπάνω.

Λόγω μικρών σφαλμάτων και λεπτομερειών, έχουμε χάσει πόντους, δεν πρέπει να επιτρέψουμε ξανά τέτοιες καταστάσεις στα εναπομείναντα παιχνίδια. Εμείς οι παίκτες, το νέο προπονητικό προσωπικό, η διοίκηση, οι οπαδοί μας, η πόλη μας, όλοι μαζί, οφείλουμε να υποστηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται και να δώσουμε όλη τη θετική μας ενέργεια, προκειμένου να αναστραφεί η όλη κατάσταση».

Source