Αποκτά τις μετοχές του ΑΟΤ και πιάνει δουλειά ο Χρήστος Λάλας.

Ο Χρήστος Λάλας βρέθηκε την Πέμπτη στα Τρίκαλα. Ο Νεοχωρίτης επιχειρηματίας ο οποίος την Παρασκεή θα υπογράψει την μεταβίβαση των «κυανέρυθρων μετοχών είχε συνάντηση με διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ. ενώ φίλαθλοι της ομάδας του χάρισαν ένα κασκόλ του ΑΟΤ.

Μαζί του βρέθηκε και ο στενός του συνεργάτης, Θεόφιλος Αναστασιάδης οποίος δήλωσε στην Λέσχη 97.6:

«Η συμφωνία είναι οριστική, αλλά για το τυπικό του πράγματος θα πάρει κάποιες μέρες ακόμη. Εμείς πάντως θα αρχίσουμε τον προγραμματισμό, με πρώτο μέλημα τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή. Ήδη έχουμε κάποιες σκέψεις στο μυαλό μας και θέλουμε ανθρώπους που να γνωρίζουν την ιστορία του ΑΟΤ και να μπορούν να δώσουν το σωστό μήνυμα για τη νέα προσπάθεια».

Τόνισε ότι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές όταν θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύποτ, ενώ για τους φιλάθλους ήταν ξεκάθαρος: «Εμείς δεν θα πούμε υπερβολές στους φιλάθλους του ΑΟ Τρίκαλα. Ερχόμαστε με όρεξη και διάθεση, αλλά για να πετύχουμε θα χρειαστούμε τη στήριξη των φιλάθλων. Στόχος να κάνουμε στον ΑΟΤ , το καλύτερο. Βέβαια για όλα αυτά χρειάζεται υπομονή, δουλειά και στήριξη από την τρικαλινή κοινωνία».

Source